Doorgaan naar hoofdcontent

Happy Stampin' Team Swap Kerst


Goedemorgen!
Ik heb deze maand weer meegedaan aan de team swap van het Happy Stampin' team van Janneke.

Durvina en ik mochten deze keer het pakketje met elkaar uitwisselen. Ik ontving een pakketje met daarin de volgende spulletjes:
 • Cardstock in de kleuren: Cherry Cobbler, Delight Dijon, Emerald Envy, Mint Macaron en Whisper White
 • Desingpapier uit de serie Presents & Pincones
 • 2 stukken lint in de kleuren: Emerald Envy en Cherry Cobbler 
 • 2 doilies
 
Ik ben zelf in het bezit van het mooie stempelset Christmas Pines wat hoort bij het designpapier Presents & Pincones, dus een logische keuze om dit stempelset voor de kaart te gebruiken. De krans bestaat uit 12 takjes die ik uitgestanst heb met de Pretty Pines Thinlits Dies.

De tekst komt uit het stempelset Stitched with Cheer.


Omdat ik nog flink wat materiaal over had, heb ik ervoor gekozen om nog een kaart te maken. Ze zijn beide met dezelfde kleuren opgebouwd. 

Voor de 2e kaart heb ik gebruik gemaakt van het stempelset Wondrous Wreath met bijbehorende framelits. Dit set had ik vorig jaar al in mijn collectie, maar kun je eindeloos blijven combineren met verschillende kleuren.

 

Als het goed is kwam je via Sylvia op mijn blog terecht. Wil je haar blogpost nogmaals bekijken, klik dan op vorige. Om verder te gaan naar Durvina, klik je op volgende.Reacties

 1. Wat leuke kaartje heb je gemaakt.
  Groetjes,
  Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk!!
  Die wondrous wreath heb ik niet maar wat blijft ie toch geweldig!

  liefs, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuke kaartjes Marloes ;o)
  Super leuk dat je meedeed deze maand!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kaarten. Wat een gepriegel die takjes, maar erg leuk.
  Groetjes, Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Alle twee even gaaf!
  Leuk om 2 verschillende kerstkransen te laten zien :)
  Groetjes, Wilma

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Bloghop Happy Stampin' team

Goedemorgen!
Ik heb deze maand meegedaan aan de bloghop van het Happy Stampin' team van Janneke.
De kaart heb ik gemaakt voor een sportief voetbalmeisje die onlangs 10 jaar werd. De kleuren van de kaart zijn hetzelfde als haar voetbaltenue ;-).
Ik heb gebruik gemaakt van 2 verschillende stempelsets en stansen: de gloednieuwe Happy Birthday Gorgeous bundle en Number of Years bundle.


Ik heb ervoor gekozen om geen gebruik te maken van designpapier, maar zelf een achtergrond te creëren.

Waarschijnlijk kwam je via Durvina op mijn blog terecht of ben je bij mij gestart.  Wil je de blogpost van Durvina nogmaals bekijken, klik dan op vorige.  Om verder te gaan naar Theresia  klik je op volgende.
Bloghop september Happy Stampin' Team

Goedemorgen! Wat leuk dat je mijn blog bezoekt. Vandaag is het weer tijd voor een bloghop van het Happy Stampin' Team van Janneke. Het thema voor deze maand is: herfst!
Ik heb deze keer geen herfst stempelset uit de nieuwste catalogus besteld, dus het m'n creativiteit losgelaten op een stempelset uit de jaarcatalogus. Ik heb gekozen voor het Nederlandse stempelset Recht uit het hart met de bijbehorende stansen.
De basiskaart is een stuk Early Espresso cardstock van 14,9 x 21,0 cm. Daarop nog een stuk Early Espresso cardstock van 14,4 x 10,0 cm en deze bestempeld met Early Espresso inkt om zo een leuke achtergrond te creëren.
De takjes heb ik gestanst uit een stuk cardstock wat ik zelf eerst heb gekleurd met 3 kleuren inkt (Pumpkin Pie, Real Red  & Tangerine Tango). Zo maakt je leuke herfstkleurige takjes. De takjes met besjes zijn gestanst uit en stuk Pumpkin Pie cardstock en de groene blaadjes zijn gestempeld met Old Olive inkt op een stuk Very Vanilla cardstock.
De teks…

Kerst bloghop Happy' Stampin

Goedemorgen! Leuk dat je weer een bezoekje brengt aan mijn blog. Vandaag is het weer tijd voor een bloghop van het Happy Stampin' team van Janneke met het thema kerst. 
Een extra uitdaging deze keer, omdat je geen standaard groen en rood mocht gebruiken. Ik heb er daarom voor gekozen om de kaarten simpel te houden en alleen zwart, wit en zilver te gebruiken.
Ik ben helemaal weg van het Merry Little Christmas DSP. Een keer geen kerstgroen en rood, maar zwart, wit en olijfgroen.Dit is het eindresultaat. Twee hele simpele kerstkaarten met weinig tierelantijntjes; oftwel 'Clean and Simple'.
Klik op volgende om verder te 'hoppen' naar de blog van Anita of op vorige om terug te gaan naar de blog van Janneke.