Doorgaan naar hoofdcontent

Bloghop Stamp Fans© - oktober 2017


Hallo! Wat leuk dat je komt kijken bij de bloghop van StampFans©.

Als het goed is ben je via de blog van Deborah gekomen.
De officiële hop is gestart op het blog van Carmen dus hop door tot je hier weer bent dan weet je dat je iedereen die meedoet ook echt gehad hebt. We hopen je geïnspireerd te hebben middels deze bloghop.


Het thema van deze bloghop is: kerst!

Ik heb gekozen voor het stempelset Carols of Christmas met de bijbehorende thinlits dies. Het designpapier komt uit dezelfde serie. Dit is een keer geen standaard groen/rood papier, maar olijfgroen met zwart en wit. Weer eens iets anders!

Ik heb de volgende materialen gebruikt:
1 half A4 Whisper white cardstock
een stuk Old Olive cardstock
een stuk designpapier
en een stuk Whisper White cardstock
2 Enamel Shapes
Basic black inkt
Old Olive inkt


Omdat ik nog wat tijd over had, heb ik nog een kaart gemaakt voor deze bloghop.

De kaart is opgebouwd uit 2 lagen, 1 stuk kraft paper en een stuk whisper White cardstock. Voor de tekst heb ik goud embossingpoeder  en de heattool gebruikt. Verder vond ik het een leuk en speels effect geven om 1 boompje te verhogen met Stampin' Dimensionals (3D tape) en die andere juist uit te snijden.


Klik op volgende om verder te 'hoppen' naar de blog van Petra of op vorige om terug te gaan naar de blog van Deborah.

     

Bloglijst met alle deelnemers:
Carmen   
 Sigrid   
Sandra    
 Deborah 
 Marloes    hier ben je nu :-)
 Petra  
 Durvina  
Ingen
      Ilona     

Reacties

 1. Wat een super creaties !! Vooral de eerste spreekt mij persoonlijk erg aan... Ik ben erg van het Black & White... GEweldig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een stijlvolle kaarten heb je gemaakt. Leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hele mooie kaart Marloes.

  fijne dag Annemarie en Merit

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel mooi Marloes, de eerste kaart springt er voor mij echt uit!!

  liefs, Durvina

  BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Happy Stampin' Team Swap

Goedemorgen! Ik heb deze maand weer meegedaan aan de team swap van het Happy Stampin' team van Janneke.
Ik ontving dit keer een pakketje van Sandra.
In het pakketje zaten de volgende materialen: Cardstock in de kleuren So Saffron, Soft Sky, Sweet Sugarplum en Whisper White. Designerpapier uit de serie Falling in Love en verder nog wat embellishments (draad, diamantjes en enamel shapes).


Ik had toevallig de So In Love bundle besteld, dus deze kon ik mooi gebruiken in combinatie met designer papier. Ik heb ervoor gekozen om het designerpapier te bestempelen met Soft Sky inkt. Dit geeft een speels effect en maakt de kaart minder strak.

Ik had voldoende materiaal over om nog een 2e kaart te maken. Bij deze kaart heb ik wat materiaal van mezelf toegevoegd (een Lace Doilie en Very Vanilla Satijn lint).


Als het goed is kwam je via Sandra op mijn blog terecht. Wil je haar blogpost nogmaals bekijken, klik dan op vorige. Om verder te gaan naar Wilma  klik je op volgende.

Hope your day is on cloud nine!

Deze kaart wordt je toch vrolijk van? Ik maakte deze met de Lift me Up bundle. Dit set bestaat uit 16 stempels en 15 stansen voor de Big Shot. 
Het designerpapier komt uit de Sale-A-Bration catalogus en is gratis te bestellen bij een minimale besteding van € 60,00. Voor meer informatie over de Sale-A-Bration periode of bijv. een bestelling, kun je me een mailtje sturen.

Bloghop Happy Stampin' team

Goedemorgen!
Ik heb deze maand meegedaan aan de bloghop van het Happy Stampin' team van Janneke.
De kaart heb ik gemaakt voor een sportief voetbalmeisje die onlangs 10 jaar werd. De kleuren van de kaart zijn hetzelfde als haar voetbaltenue ;-).
Ik heb gebruik gemaakt van 2 verschillende stempelsets en stansen: de gloednieuwe Happy Birthday Gorgeous bundle en Number of Years bundle.


Ik heb ervoor gekozen om geen gebruik te maken van designpapier, maar zelf een achtergrond te creëren.

Waarschijnlijk kwam je via Durvina op mijn blog terecht of ben je bij mij gestart.  Wil je de blogpost van Durvina nogmaals bekijken, klik dan op vorige.  Om verder te gaan naar Theresia  klik je op volgende.